keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Först Edison sedan Rento

Ja, vi for som sagt till Edison på en med flickorna. O de blev faktiskt oxå bara en :) De som vi inte visste, var att det kommer fotboll på TV idag. Så hela Edison var fullt med fotbollsgalna män. TV:n som de skulle se matchen ifrån stärvade o dom som prata i tv:n bara stamma. Väääääärsta irriterande.


Plus att de kom nån smartass typ som pratade engelska och undrade hur jag o Jessica kan vara vänner när hon e brunett o ja e blondin. Alltså vafan? :D hur dum får man bli. O de bästa var att han var helt seriös. "jag har läst i en amerikans artikel att de e så". Så sa ja åt honom att vi e ju ett bevis på att de int stämmer. Då tyckte han bara att nån av oss ha måsta färga håre, att flickor kan bara vara vänner med sådana som har samma hårfärg som dom själva. Plus att han var helt säker på att jag är ekonom.   Tydligen ser jag ut som en ekonom. Ja, exakt, mwahahhaha. Fick mej ett gott skratt :D


Så efter att vi hade drucki en på Edison blev det Rento. Vi ville slippa av med sprakande TV:n o den engelsktalande typen. Det blev lite nötter o en drink på Rento o efter det en god hamburgare från Mantun :) En helt lyckad kväll var det ;) Nu o sova så man orkar upp imoron! :) Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti