maanantai 2. heinäkuuta 2012

Insufficient storage quota

Vad i hela betyder det här? Min blogger app säger såhär då jag skall publicera ett inlägg. Publishing Error. The operation couldn't be completed (Insufficient storage quota). Höh?! Förstår inte. Har försökt googla runt och det ända jag nu har fått fram (tror jag) är att man har använt upp sin kvot på blogger? Typ att "minnet" är liksom fullt i princip. Kan det stämma? Det är ju riktigt knäppt om det är så! Vet inte riktigt vad man ska göra för att få det att funka igen. Har funderat och googlat och argh. Det här är ju jätte störande. Med blogger kunde jag skriva inlägg "on the go" så att säga. Om någon vet hur man får det fixat så please share!


_________________________________________________________________________________

Edit: Ni som stöter på det här problemet ta en titt på den här sidan

5 kommenttia:

 1. Jag hade ju någo liknande! Men till mej va de att typ fotominnet var fullt O.o Tog bort appen o ladda ner de på nytt, o då fungera de!

  VastaaPoista
 2. Ja försökte ta bort de o ladda ner på nytt men de funka inte då heller :S kanske ja borde pröva de en gång till :S

  VastaaPoista
 3. Jag upplever samma sak just nu, det enda mitt googlande ledde till var din blogg, vilken i och för sig var trevlig att hitta :)
  Hoppas de löser det snabbt!

  VastaaPoista
 4. Oj nej! Hoppas du får det löst! Tack! Va kul att höra! :)

  VastaaPoista
 5. Hej, jag säger som Ingrid; jag hittade hit via google när jag nu i typ tre månader har haft samma problem som du har.
  Jag har försökt allt, bl a att fabriksåterställa telefonen (har en HTC), men när det inte hjälpte testade jag på en iphone nu ikväll istället och det funkade inte heller.
  Hittade då via google en kommentar som sa att det är Picasas webalbum som är fullt och att man ska tömma eller köpa mer space. Jag är inte säker på att det är rätt heller, för jag KAN ladda upp bilder via datorn till bloggen ju, det är bara via mobilen det inte funkar.

  Har du fått någon lösning på problemet får du gärna höra av dig på min blogg också, så kan jag göra samma om JAG hittar lösning på problemet.

  Byta blogg kanske är bästa alternativet? ;)

  Kul att hitta hit förresten!

  VastaaPoista