tiistai 11. tammikuuta 2011

Ny blogg

Har försökt blogga på peppar.fi ett tag nu. På sistone har ja varit riktigt slö och inte orkat skriva nåt intressant eller vettigt. Jag tröttnade på hela pepparbloggsidan. Den blev aldrig riktigt som jag ville ha den och ja, jag helt enkelt tröttnade på hela den.

Vet inte om det kommer att funka bättre här på blogspot, men jag ska ge den ett försök iaf, har hört av andra att den e riktigt bra. Måste bara få tag i inspirationen och tiden att sätta ner sig och skriva ngt. Mest skriver jag bara för mig själv, så att jag nångång kan gå tillbaka och läsa gamla blogginlägg och minnas vad jag har gjort eller tyckt nångång! :P

Tycker redan att den här sidan verkar bättre än peppar, det finns mycket mer funktioner här. Måste bara lära mig att använda den här. Tog mig en tid att lära mig använda peppars simpla blogg så :)


I'll give it a try

2 kommenttia:

  1. Bara fråga mej så hjälper jag dej om det behövs :)

    VastaaPoista
  2. Tack! :) Kommer säkert att behöva hjälp i ngt skede! Eller redan nu vet jag att jag kommer att behöva med en del saker! :D Men annors verkar blogspot sååå mycke bättre än peppar :)

    VastaaPoista