tiistai 20. marraskuuta 2012

Back again

Är i Åbo igen. Har föreläsning imoron, har inte många kvar nu. Riktigt skönt att vara i Åbo igen, som alltid. Träffade Jenny. Först gick vi runt lite i stan. Jag köpte äntligen en lurvig väst. Har letat febrilt på nätet, men inte hittat någon! Kan inte förstå hur det har kunnat vara så svårt. Endera har det varit fel färg eller utseende och de som jag har velat ha har varit slutsålda. Har blivit riktigt frustrerad med västsökandet och nu då vi gick in i H&M här i Åbo, så råkade jag se en lurvig väst på en skyltdocka som var i just den färgen som jag har sökt efter och så plockade jag bara med mig den för nu orkar jag inte mer! Prövade inte ens den i butiken, men nu när jag är här hos syster I så prövade jag den och jag gillar den faktiskt. Tur det!


Var med Jenny till bar Alvar på Humlegårdsgatan efter att vi traskat omkring i juliga Hansa. Har faktiskt aldrig varit där förut. Underligt. Tyckte väldigt mycket om stället. Det var mysigt och lugnt. Och så fanns det många sittplatser vid fönster, men tyvärr var alla de platserna upptagna, så vi gömde oss i en hörnsoffa. Det hade ett stort urval med bordsspel också och vi spelade lite yatzy och något matspel (?). Jag ägde i Yatzy ;) För övrigt fanns det mycket sittplatser och bord och det tog inte länge förrän stället fylldes med ungdomar som satte sig vid borden och spelade bordsspel och drack. Just ett bra ställe att fara till om man bara vill fara på en och umgås. 

Bar Alvar

Nu ska jag snart skuffa ner min systers fotbollsgalna pojkvän ur min säng (soffan) för i kväll och börja bädda. Det verkar vara nån väldigt intressant fotbollsmatch på tv. 

3 kommenttia:

  1. Haha :D o fotbollen e ju inte de ända han ser på... Finns såå många sporter man måst följa. -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. När jag kom hem efter skolan så satt han här och spela Fifa. Jag var förvånad över att han vara hemma redan, men han sa att han hade lite tid innan nästa föreläsning börjar så han hann spela en match :D

      Poista