torstai 22. marraskuuta 2012

Hello weekend!

Är i Hangö igen, för några dagar. På lördagen ska jag till Helsingfors med bruuudsen. Men annors så börjar mitt veckoslut nu! Haha, jess :) Min praktik i fältskola 2 är undan och nästa vecka börjar den i fältskola 1, alltså gymnasiet. Tiden bara flyger iväg, helt otroligt. Snart är det jul och nyår och sen är det mitt i allt redan januari och 2013 och då ska jag till Vasa?! På ett sätt är det bra att tiden går så här fort för då kommer sommaren fortare :)

Måste skriva klart mitt seminariearbete till fredagen. Piece of cake. Idag och imorgon blir det alltså skrivnings- och träningsdag. På lördagen möjligtvis lite baila baila i Helsingfors.


Hmm. Jag har visst en mutant hand. Men om man bortser mutanthanden på bilden så är här min nya väst. Finallyyyyy! Just i den fägen som jag har sökt. Hela tiden har den funnits under min näsa på h&m. Och här har jag gått och letat och letat på nätet på en massa olika sidor och märken, men inte hittat nåt. Var inne till Zara också då jag var i Åbo och är så sugen på alla deras ljuvliga stickade tröjor. 

2 kommenttia:

  1. Alltså jag tänkte ha på min fur vest idag men sen hade ja int heller :D kanske för att den e int helt sån som jag ville ha iaf å domdä i H&M ha jag ögna på sen hösten :D Shitnice!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja, alltså ja vet inte hur jag har kunnat missa dom? Dom måste ha haft dom någonstans i gömman i h&m? Den här var just precis sån färg jag ville ha och dessutom rätt längd och så. Tur så hade provdockan den på sig, annors skulle jag igen bara ha gått förbi den! haha :D O så var den inte så hemskt dyr heller :) I like! :)

      Poista