torstai 1. marraskuuta 2012

Miss Fancy Pants

Mina naglar har blivit riktigt dåliga nu då jag har jobbat så mycket i butiken. Därför bestämde jag mig för att köpa något som gör mina naglar starkare och att de inte brister hela tiden. Fick lite hjälp av Y. Hon har använt  ett nagelförstärkande lack av märket Trind vilket har visat sig vara väldigt bra. Tänkte att jag kör på det och köpte Nail Repair Natural av Trind.

Ville ha något nytt nagellack oxå och eftersom alla pratar om och har berömt märket Essie så väldigt mycket tänkte jag att jag skall prova på det. Valde en färg från Essies Fall Collection 2012, som bara finns i butikerna en begränsad tid. Jag tycker att lacken i höstkollektionen är väldigt mörka och ville ha något lite ljusare, så till slut valde jag en grå färg. Miss Fancy Pants.

Essies Fall Collection 2012

I verkligheten tycker jag att färgerna är ännu mörkare än här på bilden. Här har jag tagit bort mina gamla hemska nagellacksrester av GinaTricots turkosa nagellack. Därför ser mina naglar lite "gula/ blåa" ut, eftersom Ginas nagellack färgar nageln och nagellacket inte lossar helt och hållet. Också en orsak att pröva på ett mer kvalitetsnagellack. Nåja, anyhow, så har ja här applicerat av Trinds Nail Repair. Det är nästan genomskinligt, men ger ändå glans och en riktigt ljus färg på naglarna. Man kan bra använda det som så, utan något annat nagellack om man vill ha naturliga naglar. (men då föreslår jag att du inte har använt Ginas nagellack tidigare för då ser dina naglar bara hemskt gula ut)


Här har jag applicerat på ett lager av Essies Miss Fancy Pants. Jag tycker det var otroligt lätt att lacka naglarna med Essies nagellack. Det "satt" sig på något sätt så lätt på nageln, man behövde bara dra en gång med penseln och man fick ett fint lager över hela nageln. Och så torkar det jätte snabbt oxå, vilket är plusplus för i alla fall jag är väldigt otålig med nagellack och har alltid bråttom någonstans då jag lackar mina naglar, eller så blir jag hungrig just då, eller så börjar det klia någonstans och så kan man inte skrapa för att lacket inte har torkat. Och så stör det något otroligt då man ska sitta där och vänta att naglarna skall torka när man har en massa annat man kunde göra istället. Tror inte det här kommer att vara det sista nagellacket av Essie som jag skaffar :)
2 kommenttia:

  1. Alltså jag gillar Essies nagellack för de har så mycke olika färger så som OPI och Mavala, men sen igen tycker jag att bäst resultat får man om man har överlack på för då hålls lacket sååå mycke bättre. Annars flagnar de lika snabbt som vilket som annat helst :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo, alltså jag är annors också så råddig med mina naglar så jag borde nog absolut använda överlack varje gång, med vilket nagellack som helst! :P får se nu hur bra dom här håller utan... Men lacket verkade nog jätte bra annors! :) Jo alltså dom hade nog så många färger att välja mellan att ja direkt gallrade bort en stor del med att bara hålla mig till den här höstens kollektion :) blev mycket lättare då! :)

      Poista