maanantai 7. toukokuuta 2012

Bokat flygbiljetter och hotell!

Ja, som jag tidigare nämnde så kommer nästa utlandsresa bli en stadsresa i Juli. Kan nu då biljetterna och hotellet är beställda berätta att resmålet kommer att vara Holland och Amsterdam :) Skulle jobba med en skoluppgift idag, meen har pretty much hela dagen suttit och läst på internet vad allt man kan göra och se i Amsterdam och där finns ju hur mycket som helst! Här är några!Kanalbåtsturer - ett bra sätt att få en överblick över de centrala delarna av Amsterdam. Plus hur härligt är det inte att åka båt en solig julidag? Hoppas dom alla inte har heltäckande tak!?

Det kungliga palatset

Shoppinggatan Nieuwedijk - en kilometerlång passage fylld med kläder, skor, gift shops, musik etc. Med start nära Centralstationen följer man Nieuwedijk hela vägen till Amsterdams hjärta Dam-torget. Där finns bl.a Kungliga Palatset och Madame Tussauds vaxfigur-museum.Red Light District - Här finner man party, drinkar, sex till salu och ett oändligt folkvimmel. Red Light District lär ska vara ett överraskande vackert kvarter. Det måste man ju gå och kolla.

Leidseplein

Leidseplein - Torget Leidseplein är ett av Amsterdams populäraste ställen för nattliv. Det finns oändligt utbud av restauranger, barer, coffeeshops, biosalonger och teatrar i närheten av det dynamiska och upplyftande Leidseplan

Så en hel del finns det ju att göra där! :) Finns ju en massa fler, men det här är nu de sakerna jag gärna skulle vilja se och uppleva! :) Kommer att bli helt roligt då vi den här gången är ett litet kompisgäng som sticker iväg. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti